Waldemarsuddedagen 3 juni kl. 13

Söndagen den 3 juni blir årets Waldemarsuddedag med en picknick nedanför kvarnen kl. 13. Tag med matsäck och kläder efter väderlek!

Efter förfrågan till styrelsen:
För den som vill så försöker vi genomföra dagen enl. plan, trots det ständiga regnandet – delar av styrelsen kommer att vara där! Om vi har tur, så blir det uppehåll… Förhoppningsvis går det att i värsta fall söka tak, bl.a. i Gamla huset som ju nu åter är öppet. (Förtäring därinne lär dock inte vara tillåtet!) Vår förhoppning är ju också att e.ö. träffa Karin Sidén, som är ny intendent på Waldemarsudde.

Vi träffas enl. plan kl. 13 nedanför kvarnen.

På agendan:
13.00 Den nya styrelsen vill gärna presentera sig och diskutera lite om föreningens verksamhet framöver: frändeträffar, arkivet, släkthistorien på Waldemarsudde, … Vad tycker du att föreningen borde göra?
– Picknick –
13.50 Prins Eugens Waldemarsuddes nya intendent Karin Sidén presenterar sig och berättar kortfattat om vad som händer på museet just nu
14.00 För den som vill: Rundvandring i parken om Bergmans och 1800-talets Waldemarsudde: om bl.a. vraket, mordet, den stora branden, grosshandlarens jordbruk resp. hans dagliga bad långt in i oktober. Ciceron: Magnus Cedergren

Dessutom: Gamla huset är återigen öppet för allmänheten kl. 12-16
(tisdag – söndag med start den 26 maj)

Föreningen Johan Bergman Olsons ättlingar, www.bergmanolson.se
Styrelsen genom Magnus Cedergren, ordförande

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *