Släktmöte för Johan Bergman Olsons Ättlingar

Plats: Gästgivargränd 3, Täby (ca 7 minuters promenad från Täby centrum).

Tid: 15.00, 21 April 2012.

Vi sätter oss till färdigdukade bord för årsmötet cirka kl 15-17. Till själva mötet serveras kaffe. Efter en bensträckare blir det sedan middag bestående av huvudrätt med dryck 1-2 glas vin, dessert och kaffe. (Vi hjälps åt med avdukning – men disken svara personalen för). Efter middagen omkr 20-21 blir det annan festivitet (ej bestämd i skrivande stund). Pris: 200 kr.

Så här tar du dig hit från Stockholm:

  1. T-bana till Tekniska Högskolan – byte till Roslagsbanan (som Gustav Bergman var en av initiativtagarna till!), stig av vid Galoppfältet. Därifrån går du till fots en backe upp och därifrån ser man husen och Gästgivargränd.
  2. T-bana till Danderyds sjukhus – byte till buss 610 till ”Stockholmsvägen” och sedan till fots.
  3. Egen bil -Bilparkering finns nära.
Det här inlägget postades i Aktiviteter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *